CHP’li vekil kulislerdeki iddiayı doğruladı: Muharrem İnce “baba ocağı”na dönüyor

Memleket Partisi Lideri Muharrem İnce’nin CHP’ye Dönüş İddiaları Doğrulandı

T24 Haber Merkezi

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Memleket Partisi lideri Muharrem İnce‘nin CHP’ye geri döneceği iddialarını doğruladı.

CHP’nin 2018’deki Cumhurbaşkanı adayı olan, şu anda Memleket Partisi Genel Başkanı olan Muharrem İnce’nin CHP’ye katılacağıyla ilgili iddialar gündeme geldi. Son günlerde Ankara kulislerinde dolaşan bu iddialar, Sözcü TV’de Aslı Kurtuluş Mutlu tarafından hazırlanan Aklın Yolu programında ele alındı. Programda Ali Öztunç, iddiaları doğrulayan açıklamalarda bulundu.

Ali Öztunç, Aslı Kurtuluş Mutlu’nun “Muharrem İnce’nin CHP’ye katılacağı iddiasına ne diyorsunuz?” sorusuna, “Bu konuda bilgim var, doğru” yanıtını vererek iddiaları doğruladı.

Öztunç, şunları söyledi:

“Muharrem Bey’in Cumhuriyet Halk Partisi’ne dönmek istediği herkes tarafından biliniyor. Ancak parti yönetiminin bu konudaki tutumunu bilmiyorum. Muharrem Bey’in, ‘baba ocağına’ dönme isteği olduğunu biliyorum.

Muharrem Bey’in yakın çevresinde, hukuku olan arkadaşlarının bu isteğini dile getirdiğini biliyorum. Ancak bu durumun hemen sonuçlanacağını düşünmüyorum. Ön planda adaletsizlikler, hukuksuz eylemler ve haksızlıklar var. Parti yönetiminin bu duruma karşı nasıl bir tavır alacağını ya da Genel Başkan’ın planlarının ne olduğunu bilmiyorum. Bu bilgi şu anda henüz paylaşılmadı.”

Program sırasında Sözcü Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk, Muharrem İnce ile yaptığı görüşmede, “Şu anda bu konuda bir açıklama yapmayacağını” belirttiğini aktardı.


“Marmara Denizi’ni kurtarmak için 1 milyar dolar gerekiyor” – Prof. Dr. Bayram Öztürk anlatıyor

 

Related Posts

Kerem, Galatasaray’ı bir kere daha sildi: Tekmelikler değişti

UEFA Şampiyonlar Ligi Play Of turu ilk maçında Benfica forması ile Fenerbahçe’ye kaşı mücadele eden Kerem Aktürkoğlu’nun, Portekiz ekibine transfer olduğu günden bu yana giydiği Galatasaraylı tekmeliklerini değiştirdiği ortaya çıktı.

O hareketlere soruşturma

Nevşehir’in Uçhisar beldesinde Türk bayrağı direğinde sergilediği uygunsuz davranışlar gerekçesiyle yabancı uyruklu kişi hakkında adli soruşturma başlatıldı.

İsrail’in işgal planı devrede: Gazze abluka altında

İsrail’in “Gideon’un Savaş Araçları 2” ismini verdiği Gazze’yi işgal harekâtının ilk safhası başladı. İsrail Ordu Sözcüsü Effie Defrin operasyonun ilk evresine ilişkin açıklamalarda bulundu. İsrail Ordusu ile Hamas militanları arasında çatışmaların …

Otopark ücreti kavga çıkardı: Müşterisini vurdu

Samsun’un İlkadım ilçesinde otopark işletmecisi Hikmet U. park ücreti sebebiyle çıkan tartışmada müşterisi Murat S.’yi vurdu.

664. Geleneksel Domaniç Yağlı Pehlivan Güreşleri Talkavuk’a İhtişamla Yapıldı

Domaniç Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 664. Geleneksel Domaniç Yağlı Pehlivan Güreşleri, yoğun katılım ve centilmenlikle dolu anlara ev sahipliği yaptı. Finalde Nedim Gürel, başpehlivanlık unvanını kazandı.

İsrail’in Gazze İşgal Planı Onaylandı

Genelkurmay Başkanı Eyal Zamir, Gazze’yi işgal etme planını onayladı. ABD’ye sunulacak.