Çanakkale Boğazı gemi geçişlerine yeniden açıldı

Çanakkale Boğazı’nın açıklarında denizdeki görüş mesafesinin düşmesine neden olan sis sabah saatlerinde etkisini yitirdi.

Çanakkale Boğazı Gemi Trafik Hizmetleri Müdürlüğü tarafından, kuzey ve güneyden seyir halindeki gemilerin kaptanlarına, telsiz anonsuyla boğazın saat 17.40 itibarıyla çift yönlü transit gemi geçişlerine kapatıldığı duyurulmuştu.

SİS ETKİSİNİ KAYBETTİ

Sisin etkisini kaybetmesinin ardından Çanakkale Boğazı’ndaki gemi trafiği transit gemi geçişlerine çift yönlü olarak yeniden açıldı.

Related Posts

23 yaşındaki gençten dilekçe: 500 bin imza topladı

Fransa’da 23 yaşında bir genç, yeni tarım yasasını protesto etmek için başlattığı imza kampanyasına 500 binden fazla imza topladı.

Simpsonlar haklıysa 2025’i herkes unutmak isteyecek

Gerek yaratıcı mizahı ve uzun ömrüyle; gerekse ‘gelecek tahminleriyle’ sık sık gündeme gelen Simpsonlar’ın tahminleri doğruysa 2025, hepimizin unutmak istediği bir yıl olarak tarihe geçecek…

Yasin Yazıcı’dan İki Önemli Derece

LGS ve YKS’de derece elde eden Yasin Yazıcı, eğitimde disiplinin önemine vurgu yaptı.

CHP’den ‘milli güvenlik’ değerlendirmesi: TSK’nın siyasi müdahalelerden arındırılması ve 15 Temmuz sonrası yapılan yapısal değişikliklerin gözden geçirilmesi sağlanmalı

CHP’den ‘milli güvenlik’ değerlendirmesi: TSK’nın siyasi müdahalelerden arındırılması ve 15 Temmuz sonrası yapılan yapısal değişikliklerin gözden geçirilmesi sağlanmalı

İpsala’da Halkla Buluşma ve Aşure İkramı

İpsala Müftülüğü, yeni eğitim dönemi ve aşure etkinliği düzenledi. 2500 kişiye aşure dağıtıldı.

Abdullah Gül’ün eşinin çantası İngiltere’de gündem oldu

Oxford Üniversitesi bünyesindeki Oxford İslam Araştırmaları Merkezi (OCIS), 40. kuruluş yıl dönümünü görkemli bir etkinlikle kutladı. İngiltere’deki yerleşkede düzenlenen programa, dünyanın dört bir yanından akademisyenler, kanaat önderleri ve devlet temsilcileri katıldı. Türkiye’den ise 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül’ün katılımı dikkat çekti.