Valiliğe şikâyet yağdı; kamu kurumu müdürü hakkında taciz iddiaları!

Denizli’de Kamu Kurumunda Taciz Skandalı

Denizli’de bir kamu kurumunda müdür olarak görev yapan D.C.’nin çok sayıda kadına tacizde bulunduğu yönünde şikayetler art arda gelmeye devam ediyor. Taciz iddialarına maruz kalanlar arasında antrenörler, kurum personeli ve hatta 17 yaşında sporcular da yer alıyor.

Denizli’de faaliyet gösteren bir kamu kurumunda çalışan S.E. ve İ.K. adlı kadın antrenörler, müdürleri D.C.’nin kendilerine karşı tacizde bulunduğunu iddia ederek Denizli Valiliği’ne başvuruda bulundu. Bu iki antrenörden sonra, kurumda çalışan diğer personellerden de içlerinde memurlar ve antrenörlerin de bulunduğu 4 kadın daha müdür hakkında şikayette bulundu.

10Haber’in aktardığına göre; Denizli Valiliği tarafından değerlendirilen şikayetler üzerine başlatılan idari soruşturma kapsamında, konunun daha detaylı araştırılması için bakanlık tarafından bir başmüfettiş görevlendirildi.

Soruşturma sürecinde, şikayetçi olan 6 kişinin yanı sıra aralarında 17 yaşında bir sporcu da bulunan toplam 14 kadın, başmüfettişe mağduriyetlerini veya tanıklıklarını anlattı.

Toplamda 20 kişinin ifadesine başvurulan idari soruşturma kapsamında, müdür D.C.’nin daha önce görev yaptığı ilçede de benzer iddialarla gündeme geldiği iddia edildi.

Related Posts

Hepatit Türleri ve Korunma Yöntemleri

Hepatit çeşitleri, tedavi yöntemleri ve aşı ile korunma olanakları hakkında bilgiler.

Binlerce kişiye hatalı vergi mektubu gönderildi! Kimse zarfı açmasın

Vergi Dairesi’nden 33 bin kişiye hatalı mektup gönderildi. Yetkililer mektupların ciddiye alınmaması konusunda uyarılarda bulunurken yenileri 1 Ağustos’ta gönderilecek.

Pop iktisatçılara reddiye… Ekonomi ile aldatmak

Prof. Dr. Ceyhun Elgin’in “Bu Hesapta Bir Gariplik Var” adlı kitabı, ekonominin halktan nasıl uzaklaştırıldığını ve karmaşık terimlerle nasıl bir illüzyon yaratıldığını eleştiriyor. Kitap, insanların ekonomik sorunları hissetse de nedenini anlayamamasına dikkat çekiyor.

İnan Kıraç’a atanan avukata 128 milyon vekalet ücreti

Yargıda yeni bir skandal ortaya çıktı: Anadolu Adliyesi’nde dosyası olan zengin ve yaşlılara vasi olarak atananlar aynı isimler. Referans ise yakından tanınan bir isim.

Deniz Altında Evlilik Töreni

Gelibolu’da bir çift, deniz altında evlenerek unutulmaz bir anı yaşadı. mutluluklar diledi.

Bursa’da Orman Yangınına Hızla Müdahale

Bursa’nın Gürsu ve Kestel arasındaki orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor.