Edirne’de Yüksek Sesli Müzik Ceza Getirdi

Edirne’de Yüksek Sesle Müzik Dinleyen Sürücüye Ceza Yağdı

Trakya’nın incisi Edirne’de, Fatih Mahallesi’nde bir araç sürücüsüne yüksek sesle müzik dinlediği için 993 lira para cezası kesildi. Polis ekipleri, vatandaşların ihbarı üzerine harekete geçti ve Motosikletli Yunus Timleri hafif ticari aracı İbrahim Zagra Caddesi’nde durdurdu.

Ekipler, aracında yüksek sesle müzik dinleyen sürücüye ceza kesmekten kaçınmadı ve 993 lira idari para cezası uyguladı. Sürücünün dikkatsiz davranışlarına karşı alınan bu önlemin diğer sürücülere de örnek olması amaçlanıyor.

Related Posts

Shakira’nın gizli verileri sızdırıldı! Sahte hesaplarla sosyal medyaya yayıldı

Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira’nın tıbbi kayıtlarının sızdırılması sebebiyle başlatılan soruşturmada Peru devleti sağlık kliniğine 190 Bin dolar ceza verdi

Avrupa’nın en ucuz ülkesi açıklandı: Giden bir daha dönmek istemiyor

Yurt dışında yaşamak isteyenler için Avrupa’nın en uygun fiyatlı ülkesi belli oldu. Yeni bir araştırma; toplu ulaşım, yakıt, internet, fatura ve dışarıda yemek gibi temel yaşam masraflarına göre en ucuz ülkeleri sıraladı.

AB dışı ülkelere kapı açılıyor: İtalya’dan 500 bin kişiye çalışma vizesi

AB dışı ülkelere kapı açılıyor: İtalya’dan 500 bin kişiye çalışma vizesi

Üniversite iddiaları yalanlamıştı, eski rektör SÖZCÜ’ye konuştu

Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’in eşi Banu Aktekin için Cam ve Seramik Bölümü’nü Hacıbektaş ilçesinden Avanos ilçesine aldırdığı iddia edilmişti. Üniversite tarafından yapılan açıklamada iddialar yalanlanırken, üniversitenin eski rektörü Mazhar Bağlı da SÖZCÜ’ye açıklamalarda bulundu.

Avrupa yanıyor: Sıcaklık 40 dereceyi aştı, 4 kişi öldü

Avrupa yanıyor: Sıcaklık 40 dereceyi aştı, 4 kişi öldü

Kılıçdaroğlu’na ofis operasyonu: Mal sahibi ‘ihtiyaçtan’ satışa çıkardı

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun siyasi görüşmelerini yürüttüğü ofis satışa çıkarıldı. Mülk sahibi tarafından ilana konulan villa, Kılıçdaroğlu’nun genel başkanlıktan ayrılmasının ardından hem parti kurmayları hem de kamuoyunun dikkatini çeken bir adresti. Şaibeli kurultay davası ve etkileri sürerken yaşananlar Kılıçdaroğlu’nu ‘bezdirme’ çabaları olarak nitelendiriliyor.