Varşova Üniversitesi’nde baltalı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı

Varşova’daki Varşova Üniversitesi’nde meydana gelen baltalı saldırıda bir kişi hayatını kaybetti ve bir kişi yaralandı. Saldırı sonucu ölen kişinin üniversite çalışanı bir kadın, yaralanan kişinin ise üniversitenin güvenlik görevlisi olduğu belirtildi. Güvenlik görevlisinin durumunun kritik olduğu bildirildi. Polis, saldırganı gözaltına aldı. Olayın saatle 18.40’ta gerçekleştiği ve saldırganın 22 yaşında Polonya vatandaşı olduğu açıklandı. Polonya basını, saldırganın kadının başını baltayla kestiğini aktardı.

Related Posts

Kulis: Özgür Özel ve İbrahim Kalın ne konuştu; Kalın’ın “komisyon” talebine Özel ne yanıt verdi?

Kulis: Özgür Özel ve İbrahim Kalın ne konuştu; Kalın’ın “komisyon” talebine Özel ne yanıt verdi?

Dükkandaki sadaka kutusunu çalan hırsız kamerada

Esenyurt’ta bir işyerine giden kurye, sadaka kutusunu çaldı. Hırsızlık, güvenlik kamerası ile görüntülendi.

Köfteci Yusuf’tan evcil hayvan kararı

Köfteci Yusuf, aldığı yeni kararla şubelerinde iç mekanlara evcil hayvan girişinin yasaklandığını duyurdu. Karar sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Kimisi hijyene dikkat çekerek kararı olumlu karşılarken kimi de karşı çıktı.

Adli Tıp Ayşe Barım’ı tam teşekküllü hastaneye sevk etti

Adli Tıp Kurumu, Ayşe Barım’ın tam teşekküllü hastanede tedavisinin tamamlanmasının ardından, sağlık durumu açısından cezaevinde kalıp kalamayacağına ilişkin nihai değerlendirmeyi yapacağını açıkladı.

İsrail’de “Netanyahu’ya suikast planlayan” kadına gözaltı

İsrail’de bir kadının iki hafta önce Netanyahu’ya suikast planı şüphesiyle gözaltına alındığı açıklandı.

ABD’de polis dehşeti: Akıllara Floyd geldi

Florida’nın Jacksonville kentinde bir polis memuru, siyahi bir sürücünün yüzüne yumruk attığı anlara ait videonun internette yayılması sonrası görevden alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.