Elazığ’dan Çifte Şampiyonluk

Ankara Duatlonu Türkiye Şampiyonası’nda Elazığlı Sporcular Başarıya Ulaştı

Türkiye Triatlon Federasyonu’nun 2025 faaliyet programında yer alan Ankara Duatlonu Türkiye Şampiyonası, başarılı bir şekilde Ankara Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezleri’nde gerçekleştirildi.

Ülke genelinden birçok sporcunun katıldığı şampiyonada, Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü adına mücadele eden sporcular önemli başarılara imza attı.

Elazığ’ı temsilen katılan 3 sporcu ve 1 antrenör, büyük bir özveriyle yarışarak 2 Türkiye şampiyonluğu elde etti. M3 B erkekler kategorisinde yarışan Miraç Emir Kaya, Türkiye şampiyonu olarak başarısını taçlandırdı. Aynı zamanda kafilede antrenör olarak görev yapan Zülfü Karabulut, Elit erkekler kategorisinde yarışarak birinciliği kazandırdı ve Türkiye şampiyonu unvanını Elazığ’a getirdi. Yıldızlar kategorisinde genç sporcu Muhammed Anıl Doğan Türkiye 9.’su olurken, Akın Altuğ yaşadığı teknik sorun nedeniyle yarışı tamamlayamadı.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Ankara Duatlonu Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi en iyi şekilde temsil eden sporcularımızı ve antrenörümüzü gönülden tebrik ediyoruz. Bu başarılar, Elazığ’da sporun gelişimine ivme kazandırmakta ve gençlerimiz için ilham kaynağı olmaktadır” denildi. – ELAZIĞ

Related Posts

Galatasaray, Sezon Hazırlıklarına Devam Ediyor

Galatasaray, 2025-2026 sezonu antrenmanlarına başladı ve Avusturya’ya hareket etti.

İskenderun’da Yıkılan Cami Yeniden Açıldı

Hayırsever Uğur Ağça’nın desteğiyle İskenderun’da yıkılan cami yeniden inşa edilip açıldı.

Kütahya’da üfürükçülere operasyon

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde büyücü-muskacı-üfürükçü olarak bilinen dolandırıcılara yönelik düzenlenen operasyonda 9 şüpheli gözaltına alındı.

Hakan Çalhanoğlu İçin Fenerbahçe’den Atağa Geçildi

Fenerbahçe, Hakan Çalhanoğlu için Inter’e 20 milyon Euro teklif edecek ve oyuncuya kaptanlık verecek.

Manisa FK, Dino Arslanagic ile yolları ayırdı

Manisa Futbol Kulübü, Belçikalı stoper Dino Arslanagic ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

Amasya’da halk eğitimi merkezindeki kursta işaret dili “kamyon arkası yazılarıyla” öğretiliyor

Amasya Şehit Mehmet Gök Halk Eğitimi Merkezi’nde açılan kursta 25 kursiyer, işaret dilini öğreniyor.