Ancelotti hakim karşısında! İspanya’da vergi kaçırmak suçundan yargılanıyor

Madrid İl Mahkemesinde görülen davaya Ancelotti, eşi Mariann Barrena ile oğlu ve aynı zamanda Real Madrid yardımcı antrenörü olan Davide Ancelotti’nin eşliğinde geldi.

Basının büyük ilgili gösterdiği dava öncesinde mahkemeye girerken kısa bir açıklama yapan Carlo Ancelotti, şimdiye kadar olduğu gibi suçsuzluğunu savunup anlaşmak için değil, ifadesini vermek için geldiğini kaydetti.

Ancelotti, Real Madrid’deki ilk döneminde 2014’te 386 bin 361 Euro, 2015’te 675 bin 718 Euro olmak üzere toplamda 1 milyon 62 bin Euro vergi kaçırmakla suçlanıyor.

Savcılık, İtalyan teknik direktör için 4 yıl 9 ay hapis cezası ile vergi borcunun vergi dairesi tarafından haciz yoluyla tahsil edilmesini, cezalarla birlikte toplamda 3 milyon 186 bin 237 Euro ödemesini talep ediyor.

Carlo Ancelotti, şimdiye kadar hakkındaki iddiaları reddederek, suçsuz olduğunu savundu.

İspanya’da geçmişte aralarında teknik direktör Jose Mourinho, futbolculardan Cristiano Ronaldo, Lionel Messi ve Arda Turan gibi isimlerin de olduğu futbol dünyasından çok sayıda isim vergi kaçırma suçlamasıyla yargılanmış, daha sonra maliye ile anlaşarak para cezası ile yasal süreci kapatmıştı.

Related Posts

Emekli Yarbay Recep Yaşar, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kanser tedavisi gören emekli Topçu Yarbay Recep Yaşar, Polatlı’da düzenlenen törenle defnedildi.

İspanya yangınlarla mücadele ediyor

İspanya’da aşırı sıcakların neden olduğu orman yangınlarıyla mücadele sürüyor. Kuzeydeki Leon, Ourense, Navarra ve Avila bölgelerinde aşırı sıcakların etkisiyle çıkan ve 1,5 gündür devam eden orman yangınlarının kontrol altına alınmaya başlanmasıyla …

İzmir’de Belediyeye Ait Yüzme Havuzunun Mührü Kırılarak Yeniden Açılması Tartışma Yarattı

Karabağlar’daki yüzme havuzu, hijyen standartlarını sağlamadığı gerekçesiyle kapatıldı. Ancak, belediye yönetimi mühürleri kırarak havuzu gizlice yeniden açtı. Olay sağlık ekipleri tarafından tespit edilerek resmi tutanakla kaydedildi ve konunun sorumluları hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulacağı bildirildi.

11 yaşındaki çocuk Batman Çayı’nda boğuldu

Batman’da pikniğe gittiği sırada serinlemek için Batman Çayı’na giren 11 yaşındaki A.K., akıntıya kapılarak hayatını kaybetti.

Adilcevaz’da Altyapı ve Yol Düzenleme Çalışmaları Devam Ediyor

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde Aydınlar Belde Belediyesi tarafından başlatılan altyapı ve yol düzenleme çalışmaları sürüyor. İçme suyu için sondaj çalışmaları devam ederken, yollar sıcak asfaltla kaplanıyor. Ayrıca, Gençlik ve Spor Bakanı’nın müjdelediği yeni semt sahaları ve gençlik merkezi belde halkı tarafından heyecanla karşılandı.

Halk açlıkla boğuşuyor, belediye ‘güreş’ şenliği yapıyor

AKP’li Yakutiye Belediyesi, ekonomik krizle boğuşan halka rağmen, 2,5 milyon TL’lik güreş şenliği düzenledi. Üstelik ihalede, doğal afetler için ayrılan pazarlık usulü kullanıldı.