CHP’li Çelik’ten Murat Çalık açıklaması: Bu eziyetten başka bir şey değil

Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık Cezaevinde 20 Kilo Kaybetti

İki kez kanseri yenen ve cezaevinde bulunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık’ın hastalığının nüks etme riskiyle karşı karşıya olduğu belirtiliyor. Çalık’ın serbest bırakılması için çağrılar devam ediyor.

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, “Beylikdüzü Belediye Başkanımız Mehmet Murat Çalık cezaevine girdiğinden bu yana 20 kilo kaybetti. Günlerdir rapor için testler için sürekli sevk ediliyor ve aynı testlere defalarca tabi tutuluyor.” dedi.

Çelik, şu ifadeleri kullandı: “Bu durum sadece bir eziyettir. Başkanımıza ve ailesine zulmetmeyi bırakın. Mehmet Murat Çalık’ın sağlıklı koşullarda tedavi görebilmesi ve bakımı için derhal serbest bırakılması gerekmektedir.”

Related Posts

Hepatit Türleri ve Korunma Yöntemleri

Hepatit çeşitleri, tedavi yöntemleri ve aşı ile korunma olanakları hakkında bilgiler.

Binlerce kişiye hatalı vergi mektubu gönderildi! Kimse zarfı açmasın

Vergi Dairesi’nden 33 bin kişiye hatalı mektup gönderildi. Yetkililer mektupların ciddiye alınmaması konusunda uyarılarda bulunurken yenileri 1 Ağustos’ta gönderilecek.

Pop iktisatçılara reddiye… Ekonomi ile aldatmak

Prof. Dr. Ceyhun Elgin’in “Bu Hesapta Bir Gariplik Var” adlı kitabı, ekonominin halktan nasıl uzaklaştırıldığını ve karmaşık terimlerle nasıl bir illüzyon yaratıldığını eleştiriyor. Kitap, insanların ekonomik sorunları hissetse de nedenini anlayamamasına dikkat çekiyor.

İnan Kıraç’a atanan avukata 128 milyon vekalet ücreti

Yargıda yeni bir skandal ortaya çıktı: Anadolu Adliyesi’nde dosyası olan zengin ve yaşlılara vasi olarak atananlar aynı isimler. Referans ise yakından tanınan bir isim.

Deniz Altında Evlilik Töreni

Gelibolu’da bir çift, deniz altında evlenerek unutulmaz bir anı yaşadı. mutluluklar diledi.

Bursa’da Orman Yangınına Hızla Müdahale

Bursa’nın Gürsu ve Kestel arasındaki orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor.