Deniz Altında Evlilik Töreni

Deniz Tutkunu Çift, Gelibolu’da Su Altında Evlendi

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde bir deniz tutkunu çift, su altında düzenlenen unutulmaz bir törenle evlendi. İlçeye bağlı Güneyli köyündeki Fatmakadın Koyu’nda işletmecilik yapan amatör dalgıç İlhami Bilecen ve 112 Acil Tıp Teknisyeni Özlem Sayın, tanıştıkları bu özel koyda evlenme kararı aldılar.

Bu heyecanlarını Gelibolu Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak ile paylaşan çift, aldıkları olumlu geri dönüşle birlikte düğün hazırlıklarına başladılar. Gelin ve damadın yanı sıra Belediye Başkanı Soyuak ve şahitler, özel ekipmanlarla su altında tüplü dalış gerçekleştirdi.

Çift, su altında açtıkları “Evet” pankartının ardından kıyıya çıkarak misafirlerin önünde nikah defterine imzalarını attılar. Damat İlhami Bilecen, gazetecilere yaptığı açıklamada, uzun yıllardır denizle iç içe olduklarını ve hayatlarını birleştirdikleri bu özel günü denizin altında geçirmek istediklerini belirtti. Öte yandan gelin Özlem Sayın da, yıllar önce sadece soluklanmak için gittiği bu koyda hayatının aşkıyla karşılaştığını ve bugün burada onunla bir ömür boyu mutlu olmak için evlenmeye karar verdiğini ifade etti.

Gelibolu Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak da çifte mutluluklar dileyerek, bu özel günlerinde yanlarında olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Su altında gerçekleşen bu romantik düğün, çiftin ve katılımcıların unutamayacakları bir anı olarak kalacak gibi gözüküyor.

Related Posts

Hepatit Türleri ve Korunma Yöntemleri

Hepatit çeşitleri, tedavi yöntemleri ve aşı ile korunma olanakları hakkında bilgiler.

Binlerce kişiye hatalı vergi mektubu gönderildi! Kimse zarfı açmasın

Vergi Dairesi’nden 33 bin kişiye hatalı mektup gönderildi. Yetkililer mektupların ciddiye alınmaması konusunda uyarılarda bulunurken yenileri 1 Ağustos’ta gönderilecek.

Pop iktisatçılara reddiye… Ekonomi ile aldatmak

Prof. Dr. Ceyhun Elgin’in “Bu Hesapta Bir Gariplik Var” adlı kitabı, ekonominin halktan nasıl uzaklaştırıldığını ve karmaşık terimlerle nasıl bir illüzyon yaratıldığını eleştiriyor. Kitap, insanların ekonomik sorunları hissetse de nedenini anlayamamasına dikkat çekiyor.

İnan Kıraç’a atanan avukata 128 milyon vekalet ücreti

Yargıda yeni bir skandal ortaya çıktı: Anadolu Adliyesi’nde dosyası olan zengin ve yaşlılara vasi olarak atananlar aynı isimler. Referans ise yakından tanınan bir isim.

Bursa’da Orman Yangınına Hızla Müdahale

Bursa’nın Gürsu ve Kestel arasındaki orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor.

CHP’li Çelik’ten Murat Çalık açıklaması: Bu eziyetten başka bir şey değil

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Adli Tıp Kurumu’nun raporunu bekleyen tutuklu Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık’ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.