Emniyet’ten kritik operasyon! 100 DEAŞ’lı terörist yakalandı

DEAŞ Terör Örgütüne Operasyon: 100 Şüpheli Yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 24 ilde DEAŞ terör örgütüne karşı gerçekleştirilen “GÜRZ-41” ve “GÜRZ-42” operasyonlarında 1 haftadan beri devam eden çalışmalar sonucunda 100 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya’nın Açıklamaları

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Emniyetimizin ve Jandarmamızın koordineli çalışmaları sonucunda 24 ilde DEAŞ terör örgütüne yapılan operasyonlarda son 1 haftada ‘GÜRZ-41’ ve ‘GÜRZ-42’ operasyonları kapsamında 100 şahsın gözaltına alındığını” belirtti. Ayrıca, “Tüm terör unsurlarına karşı ‘kökten yok etme’ stratejisiyle Emniyet, Jandarma ve İstihbarat birimlerimizle kararlı bir şekilde mücadelemizi sürdürüyoruz” dedi.

Operasyonlar Hakkında Detaylı Bilgi

Bakan Yerlikaya, 24 ilde gerçekleşen operasyonlar hakkında bilgi verirken, “Ankara, Antalya, Çankırı, Çorum, Düzce, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, Kahramanmaraş, Kocaeli, Kırşehir, Mersin, Nevşehir, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Yalova, Amasya, Çanakkale, Diyarbakır, Kayseri, Kırıkkale, Elazığ ve Malatya’da düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan şüphelilerin DEAŞ terör örgütü içinde faaliyet gösterdiği, terör örgütüne mali kaynak sağladığı ve sosyal medyada terör propagandası yaptığı tespit edildi. Operasyonlar sonucunda, örgütsel belgeler ve dijital materyaller ele geçirildi” açıklamasında bulundu.

Related Posts

ABD’de polis dehşeti: Akıllara Floyd geldi

Florida’nın Jacksonville kentinde bir polis memuru, siyahi bir sürücünün yüzüne yumruk attığı anlara ait videonun internette yayılması sonrası görevden alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bursa’da 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Çalışmaları Devam Ediyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilen 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı çalışmaları, meclis üyeleri ve sektör temsilcilerine tanıtıldı. Projenin 2050 vizyonunda olduğu belirtilerek toplumun tüm kesimlerinin görüşlerinin alınacağı ifade edildi.

Avrupa Birliği ile Fransa davalık oldu

Avrupa Birliği’nin yürütme organı olan Avrupa Komisyonu, ürünlerin üstüne yapıştırılan ve geri dönüştürme talimatlarını içeren etiketlerin AB yasalarıyla uyuşmaması dolayısıyla Fransa’ya dava açacak.

Yüksekova’da Sıcak Hava Kaçışı: Orşe Deresi

Yüksekova’da 35 dereceyi bulan sıcaklarda, gençler Orşe Deresi’nde yüzerek serinliyor.

Eskişehirspor Sezonu Açtı

Eskişehirspor, yeni kadrosuyla sezonun ilk antrenmanını Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde yaptı.

İstanbul’da DAEŞ operasyonu: 6 gözaltı

İstanbul’da terör örgütü DAEŞ’e yönelik 9 adrese eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda 6 şüpheli gözaltına alındı.