Metrobüste silahla ateş açan yolcu gözaltına alındı

İstanbul’da Metrobüste Silahla Ateş Edildi, Şüpheli Gözaltına Alındı

İstanbul’da seyir halindeki metrobüs rotasında yaşanan olayda, bir şüpheli silahla havaya ateş etti ve ardından polis ekiplerince gözaltına alındı.

Anadolu Ajansı’nın aktardığı habere göre, Beylikdüzü istikametine ilerlerken metrobüsteki bir yolcu, üzerinde bulunan silahı kullanarak havalara iki el ateş etti. Bu durum metrobüsteki diğer yolcular arasında panik yarattı ve şüpheli, İncirli durağında polis ekipleri tarafından yakalandı.

Olayla ilgili inceleme başlatan ekipler, silahın ateşlendiği araçta detaylı bir inceleme gerçekleştirdi. Şüphelinin emekli bir bekçi olduğu ve olay sırasında alkollü olduğu iddia edildi.

Gözaltına alınan şüpheli, emniyete götürülerek işlemleri için teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

Bakan şovda, ormanlar alev alev!

CHP Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen, Türkiye’nin dört bir yanında devam eden orman yangınlarına karşı yetersiz hava müdahalesini sert sözlerle eleştirdi. Orman yangınları sürerken Bakan Yumaklı’nın “Tarihin en güçlü hava gücüne sahibiz” açıklamasına rakamlarla yanıt verdi Öztürkmen, “Sadece 1 uçak eklenmiş! İhaleler iptal, uçaklar ortada yok” dedi.

CHP’li isimden ‘Yenidoğan Çetesi’ açıklaması: ‘Bakan Memişoğlu bu durumun sorumlusudur!’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeliha Aksaz Şahbaz, “Yenidoğan Çetesi” ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bu dava AKP’nin ‘Sağlıkta Dönüşüm’ denilerek yıllardır uygulanan piyasacı politikalarının sonucu, kamu bütçesini yağmalama amaçlı denetimsizlik düzeninin insan hayatını nasıl hiçe saydığını ortaya koyan bir ibret vesikasıdır” dedi.

Meksika’da krematoryum krizi: 383 ceset bulundu

Meksika’nın Ciudad Juarez kentinde 6 cenazeevine hizmet veren bir krematoryumda 383 ceset ele geçirildi. Krematoryum kapatılırken, sahibi ve 1 çalışanı da tutuklandı.

İçişleri Bakanlığı açıkladı: 30 gün içinde başvurmayan ehliyet sahipleri hakkını kaybedecek

31 Temmuz 2025 tarihi itibarıyla eski tip ehliyet kullanımının sona ereceğini açıklayan İçişleri Bakanlığı, halihazırda sürücü belgesini yenilemeyen 4 milyona yakın sürücüye çağrı yaptı. Bakanlık, 30 gün içinde ehliyetlerini yenilemeyenlerin trafiğe çıkmayacağını hatırlatırken, eski ehliyet sahipleri ağustos ayı itibarıyla yenileme işlemi için 7 bin 438 TL ödemek zorunda kalacak.

Kars Belediyesi kültür varlığını borca saydı: Soruşturma kararı geldi

CHP Kars Milletvekili İnan Akgün Alp’in itirazı üzerine Danıştay, İçişleri Bakanlığı’nın “soruşturma izni verilmesin” kararını kaldırarak, dönemin belediye başkanı ve ilgili müdür hakkında soruşturma açılmasının önünü açtı. Alp, “Bu karar Kars’ın beytülmalına sahip çıkma iradesidir, gençlerimize armağan olsun” dedi.

Fabrikada facia: 2 çocuk annesi feci şekilde can verdi

Balıkesir’de pastörize yumurta ve yumurta tozu üretimi yapılan bir tesiste meydana gelen iş kazasında elektrik akımına kapılan Betül Dilek (44), hayatını kaybetti.