Tartıştığı eşini vahşice öldürdü: 15 bıçak darbesi

Şanlıurfa’da Gerçekleşen Cinayet Olayı

Şanlıurfa’nın Ahmet Yesevi Mahallesi’nde yaşanan bir trajedi, şehri sarsmış durumda. Hasan Yorgun (43), evde eşi Zeliha Yorgun ile yaşadıkları tartışmanın ardından onu 15 bıçak darbesiyle öldürdü.

Olayın detaylarına göre, Hasan Yorgun ile Zeliha Yorgun arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma kısa sürede büyüdü. Tartışma sırasında sinirlerine hakim olamayan Hasan Yorgun, eşini 15 kez bıçakladı.

Doktorların Tüm Çabaları Boşa Çıktı

Komşuların duyduğu kavga sesleri üzerine durumun bildirilmesiyle birlikte sağlık ve polis ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Zeliha Yorgun hemen Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı ancak ne yazık ki tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti.

Üç çocuk annesi olan Zeliha Yorgun’un cansız bedeni, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Polis, kaçmaya çalışan Hasan Yorgun’u yakalayarak gözaltına aldı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Related Posts

8.8’lik depremin ardından oluşan tsunami böyle görüntülendi

Rusya’nın Kamçatka bölgesinde meydana gelen 8,8 büyüklüğündeki depremin ardından oluşan tsunamiye ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Servis edilen videoda, metrelerce yükseklikteki dev dalgaların kıyıya vurduğu anlar yer aldı.

Düzensiz Göç Operasyonları: 102 Organizatör Yakalandı

36 ilde yapılan operasyonlarda 102 göçmen kaçakçısı ve 393 düzensiz göçmen yakalandı.

Fenerbahçe’de ayrılık: Zajc’ın yeni takımı belli oldu

Fenerbahçe’nin 31 yaşındaki oyuncu Miha Zajc, Dinamo Zagreb ile 2 yıllık sözleşmeye imza attı.

Anne-kızı canından edenlere, yeni hakimle 1 günde tahliye! ‘İşin içine siyaset mi girdi zenginlik mi?’

23 Nisan’da yaşanan felakette evlerinin yanındaki sulama kanalının kenarında oynayan Özlem Üstün, suda ellerini yıkamak isterken elektrik akımına kapıldı. Kızının çırpındığını gören Cennet Üstün de panikle suya atlayıp kurtarmaya çalışırken akıma kapıldı. Olay sonrası gözaltına alınan 9 şüpheliden 4’ü tutuklandı. İhmaller zincirinin sorumluları için kararı 1 günlük nöbetçi hakim verdi.

Trans Birey Cinayeti: Şüpheli Tutuklandı

Antalya’da Nida Nazlıer’in ölümüyle ilgili şüpheli Arif Ömer El Hüseyin tutuklandı, 2 kişi serbest.

Azerbaycan Gazı Suriye’ye Sevk Edilmeye Başlandı

Kilis’te düzenlenen törenle, Azerbaycan doğalgazı Türkiye üzerinden Suriye’ye ihracatı başladı.