Trabzonspor gol oldu yağdı

Trabzonspor, İran ekibi Zob Ahan Esfahan ile yaptığı hazırlık karşılaşmasını 4-0 kazandı.

Sezon öncesi hazırlıklarını Erzurum’un Palandöken Dağı’ndaki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde sürdüren Trabzonspor, Uğurcan Çakır, Pina, Savic, Batagov, Mustafa Eskihellaç, Mendy, Okay Yokuşlu, Folcarelli, Visca, Augusto ve Danylo Sikan 11’i ile sahaya çıktı.

Kamp alanındaki maçta ilk yarıyı 1-0 önde kapatan bordo-mavili ekip, Danylo Sikan’ın 9. dakikada attığı golle avantajı elde etti.

İkinci yarıya hızlı başlayan Trabzonspor, 51. dakikada Mustafa Eskihellaç, 65. dakikada oyuna dahil olan Boran Başkan’ın 79. dakikada kaydettiği golle ve 78. dakikada Augusto’nun attığı golle maçı 4-0 kazandı.

ÇARŞAMBA GÜNÜ RAKİP PERSEPOLİS

Trabzonspor, Erzurum’daki üçüncü hazırlık maçında 23 Temmuz Çarşamba günü saat 17.00’de İran ekibi Persepolis ile karşılaşacak.

Bordo-mavili ekip, 17 Temmuz Perşembe günü Azerbaycan temsilcisi Araz Nahçıvan ile oynadığı ilk hazırlık maçını 3-2 kaybetmişti.

Related Posts

Sahte haber ve reklam uyarısı

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, özellikle sosyal medyada ünlülerin görselleri ve “devlet destekli yatırım”, “gizli kazanç” gibi ifadelerle yayılan sahte reklam ve sahte haberlere karşı uyardı.

Rize’de Otobüs Kazası Kamerada

Rize’de yolcu otobüsü refüje çıkarak demir korkuluklara çarptı, kaza anı güvenlik kamerasında.

İstanbul’da AVM’de panik anları

Beylikdüzü’nde bir alışveriş merkezinde tavanın kısmen çökmesi sonucu 1 kişi yaralandı.

Japonya’da “büyükanne kiralama” hizmeti

Japonya’da ortaya çıkan yeni bir hizmete göre, isteyenler 23 dolar karşılığında “deneyimli bir büyükanne” kiralayabiliyor.

Çömez’den ‘Murat Çalık’a verilen raporla ilgili çarpıcı iddia

İYİ Partili Turhan Çömez, Meclis’te tutuklu Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık’a verilen raporun, Adli Tıp Kurumu tarafından tahrif edildiğini ileri sürdü. Bunun hata olmadığını ifade eden Çömez, “Bu, korkunç bir skandal” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kıbrıs’ta federasyon modeline dayanan BM parametreleriyle vakit kaybedemeyiz

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin başkenti Lefkoşa’da düzenlenen “20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı Resmi Töreni”nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kıbrıs’ta iki devletli çözüm vizyonunun arakasında olunduğunu belirterek, “Kıbrıs Türklerinin kaybedecek 60 yılı daha yok. Biz artık tüketilmiş federasyon modeline dayanan Birleşmiş Milletler parametreleriyle vakit kaybedemeyiz” dedi.